Waarom deze minicursus “Grip op Geluk”?

Je leven ziet er aan de buitenkant perfect uit. Je hebt alles wat je hartje begeerd. Je bezit alles om je gelukkig te voelen maar toch voel je je al een hele tijd niet zo. Je leven kabbelt voort zonder enig doel maar diep van binnen “knaagt” er al een hele tijd iets. Je hebt alleen geen enkel idee wat dat is of zou kunnen zijn. Je zou zo graag weer iets willen bijdragen aan jezelf, aan anderen en aan de wereld. Elke dag ziet er precies hetzelfde uit als de vorige dag, saai en voorspelbaar. Je voelt geen flow meer, je bent energie-, en creatiefloos, je komt met moeite uit bed.

Piekeren over de dingen die je zou kunnen ondernemen zonder dat er werkelijk iets gebeurd. Je staat stil. De afgelopen jaren heb je enkel “in dienst” gestaan van je man, je kinderen en familie. Geen idee wat JIJ nu echt zou willen met jouw leven of wie je werkelijk bent. Het gaat altijd “goed” met jou maar diep van binnen huilt je hart. Je weet niet wat je moet doen om ‘eruit’ te komen.Je blijft in een vicieuze cirkel rondjes draaien. Er overkomt je elke keer weer hetzelfde. Het idee dat je leven de komende 40 jaar er zo uitziet banauwd je. Je bent de grip kwijt over je eigen leven. Je speelt een bijrol in plaats van een hoofdrol. Je wordt niet gezien, gehoord of begrepen.

Je houdt voor iedereen de ballen in de lucht, ze gaan jouw grenzen over, je kan moeilijk nee-zeggen waardoor je je letterlijk een “speelbal” voelt. Je durft geen krachtige keuzes te maken, je zit al jaren zo vast als een huis. Je hebt al een hele tijd niet meer gelachten en je sociale wereldje wordt eigenlijk alleen maar kleiner en kleiner. Het verleden lijkt ook steeds meer op te spelen. Je hebt je al zo lang niet meer echt gelukkig gevoeld en vindt het moeilijk om te genieten van het leven. Je ziet zelfs de mooie dingen niet meer.

Wat ga je tijdens deze 10 dagen leren…

Dagelijks ontvang je van mij een uitgebreide mail met een thema van de dag. De mail is voorzien van een werkboek en een dagelijkse opdracht.      Ook ontvang je alle facebook-lives van de 10-daagse Geluksrevolutie als bonusmateriaal. In deze facebooklives deel ik namelijk nog meer tips die horen wij het thema van de dag. Tevens krijg je toegang tot de besloten Facebook-groep waar we onze inzichten delen en waar je mij vragen kan stellen. Het is echt een stoomcursus Geluk. De volgende thema’s komen aan de orde:

Dag 1 - De Nulmeting

Dag 2 - Waarom Geluk

Dag 3 - Take it easy

Dag 4 - Overvloed aantrekken

Dag 5 - Vergeving

Dag 6 - Oordelen

Dag 7 - Laat gaan

Dag 8 - Belemmeringen

Dag 9 - Open Jezelf

Dag 10 - Personal Power

Wat gaan deze 10 dagen jou opleveren…?

Je weet wat je leuk vindt en je weet wat jij jezelf en de wereld te bieden hebt. Je hebt weer energie voor 10 en je voelt de creativiteit weer stromen. Je maakt weer volop gebruik van al je talenten en kwaliteiten. Je dromen en verlangens zijn helder en je hebt weer een “stip op de horizon”. Je staat weer in de actiestand en je maakt weer plannen voor de toekomst. Voor je jezelf, je werk, je gezin of je onderneming. Je weet waarvoor jij elke dag fris en fruitig uit je bed springt.

Je leeft veel meer “van binnen” uit en laat je geluk niet meer afhangen van externe factoren. Je voelt je gewoonweg gelukkiger ondanks het feit dat er nog steeds hobbels op je pad komen. Je bent veel beter in staat om te genieten van de “ups” en om te gaan met de “downs”. 

Moeten is vervangen door “willen en kiezen”. Je hebt geleerd om niet alle “ballen” van anderen op je te nemen en keuzes maken gaat je weer moeiteloos af. Je hebt letterlijk de grip weer terug en jij draait vanaf nu aan de knoppen. Je wordt weer gezien, gehoord en gewaardeerd.

Door inzicht te krijgen in jezelf, jezelf letterlijk in de spiegel te bekijken, heb je een goed en eerlijk beeld van die dingen waar je energie van krijgt en van de activiteiten die je leuk vindt om te doen. Je voegt deze dan ook steeds meer en meer toe in je dagelijkse werkzaamheden. Je bent aan de slag gegaan met belemmerende overtuigingen en je kan nu daadwerkelijk weer stappen nemen in de goede richting. Je hebt ernaar gekeken, je hebt ze onder ogen gezien en je hebt er nu geen last meer van. Sterker nog, je durft nu dingen aan te pakken die wellicht een beetje spannend zijn maar je hebt de moed om je comfortzone te vergroten.

Al deze nieuwe veranderingen zorgen voor een enorm groot gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid en zelfvertrouwen. Je geniet weer van het leven en bent blij met alle kleine geluksmomenten die op je pad koment. Je hebt geleerd om weer van jezelf te houden zoals je nu werkelijk bent.

Wacht niet langer met je ongelukkig voelen
maar schrijf je direct in….

 

Schrijf je vandaag nog in als jij ervoor kiest om 10 dagen lang op pad te gaan om jouw geluksniveau te verhogen.

Je kunt dit programma starten wanneer jij wilt en ik ga je 10 dagen lang meenemen om meer, flow, dankbaarheid, geluk en succes te manifesteren in je leven. 

Natuurlijk gaat het niet om het “weten” maar de kunst om de kennis die je opdoet tijdens deze revolutie in je dagelijkse leven toe te gaan passenEn daar helpen jouw mede Geluksvinders je bij in de besloten Facebookgroep.
In deze groep delen we onze ervaringen en inzichten en beantwoord ik al je vragen. Je hoeft het dus zeker niet alleen te doen.

Na jouw inschrijving ontvang je meteen de eerste les in je mailbox. Je kan dus direct aan de slag.

De investering aan deze 10-daagse minicursus “Grip op Geluk” kost € 97,- exclusief btw.

Wie ben ik?

Mijn naam is Vicky Giltjes, Life & Gelukscoach bij Bureau Luister en ik begeleid mooie, krachtige, ondernemende vrouwen om meer geluk te ervaren in hun leven. Dit doe ik door jou weer grip te geven over jouw leven waardoor veel dingen makkelijker gaan. Zoals keuzes maken, kiezen voor jezelf, je grenzen aangeven, vertrouwen op jezelf, eigenwaarde vergroten, gebruik maken van jouw kwaliteiten en talenten en het gewoonweg DOEN. Ik wil je graag laten ervaren dat Geluk echt te leren is. Ik heb namelijk precies hetzelfde gedaan en weet daarom dat het echt mogelijk is. Bewust zijn van je eigen blokkades, gevoelens en gedrag biedt ruimte tot verandering en het nemen van bewuste “nieuwe” stappen en vaak genoeg zijn deze verrassend simpel. Voor meer informatie, bekijk de – Over Mij – pagina op mijn website.                                                                                                                                     

Geluk is echt te leren!

Hoe ik kijk naar Geluk: het is eigenlijk heel simpel

 

Mijn visie op Geluk is in harmonie zijn met het leven zoals het werkelijk is. Dit betekent o.a. dat je geluk moet loskoppelen van je doelen, dromen en verlangens. Want wat als je deze door welke omstandigheid dan ook niet kunt realiseren? Soms komt ook het leven gewoon voorbij.  Wil dat dan per definitie zeggen dat je je ongelukkig moet voelen. Geluk is een gevoel en dit gevoel kan je sturen. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van een positieve mindset en dit gaan toepassen in je dagelijkse leven. Je ontdoen van bepaalde gewoonten die je al jarenlang niets nieuws gebracht hebben. Je gelukkig voelen hoeft niet ingewikkeld te zijn, het wordt vaak veel te gecompliceerd gemaakt. Als het ingewikkeld was dan zou ik het ook niet kunnen. En als ik het kan dan kan jij het ook.

Voor wie is het geschikt…..?

 • Vrouwen die werkelijk de moed hebben om eerlijk in de spiegel te kijken.
 • Vrouwen die het lef hebben om daadwerkelijk met zichzelf aan de slag te gaan.
 • Vrouwen die het aandurven om vanuit vertrouwen, een laag dieper te gaan.
 • Vrouwen die het aandurven om te gaan kiezen voor “iets”.
 • Vrouwen die in staat zijn het groter geheel te zien.
 • Vrouwen die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en hun gezin.
 • Vrouwen die in de actiestand durven te stappen en echt gaan “DOEN”.
 • Vrouwen die ECHT willen.
 • Vrouwen die zich echt gelukkiger willen voelen.
 • Vrouwen die echt hun masker af willen gooien.
 • Vrouwen die in harmonie willen zijn met het leven zoals het werkelijk is.

Deel en Win

Laten we allemaal helpen om meer geluk te manifesteren. Om te beginnen in Nederland en België. Deel daarom gerust dit bericht zodat iedereen de kans krijgt om meer geluk te ervaren in zijn leven en zich kan inschrijven voor de Geluksrevolutie. 

De leukste deel-actie maakt kans op een gratis deelname aan mijn LIFECHANGING ONLINE COACHING PROGRAMMA ‘GELUK IS TE LEREN’

Klik op het Facebook-icoontje links op deze pagina. Ben benieuwd naar al jullie creativiteit.

En hier de fantastische bonussen…..

In de besloten Facebookgroep stel ik dagelijk een aantal bonussen beschikbaar waarvoor jij je kan inschrijven. Deze prachtige onderneemsters hebben allemaal hun eigen verhaal maar de overeenkomst is dat zij werkelijk hebben gekozen om gelukkig te worden om van hun missie, hun werk te maken.

Eva Brouwer - Presentator, vrouwelijke dagvoorzitter en presentatietrainer Pak je Podium

BONUS: Jouw videopitch in 10 stappen Waarde : € 69,00 Het voorstelrondje begint. Jij bent zo aan de beurt. Steeds minder mensen voor je. Wat ga je ook alweer zeggen? Hoe begin je? Hoe leg je uit wat je doet? En die anderen vertellen het zo goed! NU BEN JIJ AAN DE BEURT. Eva helpt jou in 10 heldere stappen met jouw unieke, persoonlijke pitch. In 10 lessen helpt ze je met: je kernboodschap, overkomen op je klant,  het kort en bondig houdenen het delen Ook leert ze je hoe je jouw pitch op VIDEO vast kunt leggen. Hoe werkt de techniek? Hoe breng je jezelf mooi in beeld? Zo kun je jouw pitch niet alleen op die netwerkborrel vertellen, maar ook kunt delen op je website en social media. Zodat je nog meer mensen bereikt! Het is haar missie om vrouwen bewust te maken van hun eigen krachtige verhaal. Ze helpt om jou de woorden te vinden, die bij jou passen, en ze met zelfvertrouwen te presenteren. Website: https://evabrouwer.tv

Sjoukje van der Veen - Kinderyogacoach voor hooggevoelige kinderen bij Happy Hooggevoelige Kids

BONUS: Online Programma Liefdevolle Aandacht In dit programma leert Sjoukje jou als ouder stap voor stap kindermassage toe te passen binnen jouw gezin op een fijne en ontspannen manier. Waarde : € 79,00 Sjoukje van der Veen helpt ouders om hun kind weer te laten stralen door onder andere kindermassage. De liefdevolle verbinding tussen ouder en kind is onbetaalbaar. Voor meer geluk voor jouw gezin. Website: https://www.happyhooggevoeligekids.nl

Esther Molewijk - Businesshealer en Ruimte Creatie Coach bij Esther Molewijk - Create Your Space in life & business

BONUS: Online Programma Create Your Space: Back to Basic de PLUS versie Met Create Your Space helpt Esther jouw unieke talenten en gaves de ruimte te geven. Door het fysiek en energetisch opruimen en inrichten van jouw ruimte, afgestemd op wie jij bent en wat jij nodig hebt, worden (on)bewuste blokkades opgeheven en kan de energie weer stromen in jouw leven en business. Met deze online training zet jij de basis voor meer rust, ruimte en geluk in jouw leven. Waarde : €  347,00 Esther heeft als missie om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren om hun zielsmissie te gaan leven. Website: http://esthermolewijk.nl

Irma van der Linden - Retraite Coach en eigenaar La Dolce Donna Business

BONUS: High tea voor maximaal 3 deelnemers waar jullie aan de slag gaan met het verwezenlijke van jouw droomdoel aan de hand van haar persoonlijke verhaal. Waarde : € 79,00 Irma van der Linden is eigenaar van de Retraite Academie waar zij retraite planners opleidt om, de perfecte retraite, te organiseren. Tevens maakte zij een aantal jaren geleden de grote stap om een vakantiepark te kopen in Italië waar zij gedurende het voor-, en najaar veel retraites organiseerd. Irma is bij uitstek het grote voorbeeld om regisseur te zijn van je eigen geluk. Jaag jij ook een droom na dan is zij bij uitstek diegene waarmee je moet praten tijdens een gezellige high-tea. Website: http://retraite-academie.nl

Patricia van der Heijden - Intuïtief Tekencoach

BONUS:  ”T-Ken Je Zelf”, een online programma van 3 maanden,

”T-Ken Je Zelf” is een online programma. Waarin je leert ontspannen. Waarin je perfectionisme en oordelen leert loslaten. Waarin je meer overzicht krijgt in de chaos alle ideeën & plannen in je hoofd.
Een programma waarin jij leert te tekenen voor Rust in je Hoofd.
Ruim 30 lessen vol informatie, videolessen, werkboeken met opdrachten voor inzicht, overzicht en vertrouwen, Mindfulness, meditatie & nog veel meer…
Rust in je hoofd geeft ruimte.
Ruimte voor inspiratie en creativiteit. Ruimte voor wie JIJ bent.
Waarde: € 397,00
Patricia is intuïtief tekencoach en help ondernemende vrouwen bij het (terug)vinden van rust, ontspanning en creativiteit.
Dat doet zij offline haar Inspiratie Atelier en via online trainingen en programma’s.
Met tekenen als krachtig middel om van chaos in je hoofd naar overzicht, inzicht en vertrouwen te komen.

Website: https://bij-patries.nl/

Nancy Kerkhofs - Life & Art coach, teacher, creator & inspirator of the universe. "Paint your bliss"

BONUS: 5 x SELFIE DIE LIKE NIE,  intuïtieve tekening van jezelf waarbij de stift niet van het papier gaat en zij de tekening maakt zonder op het papier te kijken.   Waarde : 5 x €  20,00 Nancy vergroot je creatiekracht en leert je soulminded keuzes maken. Vanuit het motto; “Jij bent de kunstenaar van je leven!”

Tevens heeft zij een online programma intuïtief schilderen vol uitdagingen.

Website: http://nancykerkhofs.nl https://www.facebook.com/paintyourbliss/

Marleen Beeren – Virtual Assistent en Acces Bars coach

BONUS: Acces Bars® behandeling Waarde : € 69,00 Tijdens een Acces Bars® worden 32 punten op je hoofd licht aangeraakt met mijn vingers. In de 32 punten (Bars) zit de energie van emoties, gedragingen, oordelen en overtuigingen opgeslagen. Door de energie in deze banen te laten lopen, kan datgene wat je niet (meer) helpt losgelaten worden. Hierdoor creëer je letterlijk meer ruimte in je hoofd en systeem! Met als resultaat; meer gemak, vrijheid, rust en vertrouwen. Uiteindelijk dus een gelukkige jij! Marleen helpt ondernemers om meer ruimte, rust en vrijheid te creëren in hun bedrijf, in hun hoofd en in hun leven. Dit doet ze enerzijds door (technische) ondersteunen te bieden bij het (online) ondernemen. Daarnaast zet ze Acces Bars en coaching om die vrijheid, rust en ruimte ook op persoonlijk vlak te ervaren. Website: www.marleenbeeren.nl

CarolijnRoelofs - ICF en ACT Coach

BONUS: een uur wandelcoaching op een mooie plek die wij samen nader bepalen. Gegarandeerd dat je na dat uur geluk en helderheid in je hoofd ervaart. Waarde : € 130,00 Geluk ervaar je meestal als het rustig is in je hoofd. Dan gaat je blik letterlijk wat verder open en zie je veel meer moois van wat er in en om jou heen is. Maar rust in het hoofd ervaren is best een dingetje voor velen. We blijven zelf vaak in een kringetje van hardnekkige gedachten draaien. Hoe heerlijk is het als je eens buiten in de frisse lucht met een coach kunt wandelen om je te ontdoen van al je hersenspinsels. Een stukje vakantie in je hoofd creëren. Carolijn Roelofs, is de coach voor ondernemende ambitieuze professionals/ondernemers die weer vriendelijk willen zijn voor zichzelf zodat zij energiek en krachtig aan het stuur staan van hun leven. Ik help met op tijd stil staan en te stoppen met gedachteloos doorrennen. Website: https://coachable.nl/

Judith Verwij - Coach & Healer

BONUS: Online Programma “Vergeven. Waarde : € 333,00 (start 26 maart 2018) Judith Verwij creëert als coach en healer Ruimte voor jou en jouw groei. Ze helpt je oude overtuigingen en verdriet opruimen o.a. door te vergeven. Vergeven is een liefdevolle gewoonte die je kunt leren. Judith weet uit eigen ervaring en ervaring met haar klanten dat vergeven je vrij maakt. En het is helemaal niet zo ingewikkeld als je zou denken! Vandaar dat ze de online cursus vergeven in 40 dagen geeft. In vergeven in 40 dagen cursus leer je: wat de 6 stappen naar vergeving zijn, hoe je een ander en jezelf vergeeft, hoe je van vergeven nieuwe gewoonte maakt, los komen van schuld schaamte en spijt, je verdriet en boosheid om te zetten naar plezier en verbinding, kracht te halen uit een nare ervaring enom van overleven naar voluit leven te gaan.

Dat biedt zo veel ruimte! Je kunt door die ruimte weer voelen wie je bent, wat je nodigt hebt en waar je gelukkig van wordt. Je zult steeds meer dat enorme vertrouwen gaan voelen om meer Ruimte in te nemen in je leven en in je bedrijf. 

Website: https://judithverwij.nl

Dit zeggen de Gelukszoekers die je voor gingen…

“Lieve Vicky, wat ben ik je dankbaar voor de inzichten die je me gegeven hebt deze 10-daagse! Ik vond het een zware weg, veel blinde vlekken en donkere gevoelens waar ik nooit naar heb durven kijken kwamen naar boven. Gedurende die dagen stond je continu voor me klaar, echt top! En wat heb ik veel geleerd, met name het stuk van negatief omzetten naar positief, het maken van affirmaties en het openstellen voor overvloed! MORE PLEASE 😉 Ik ben je daar zo ontzettend dankbaar voor! Lang hoefde ik niet te twijfelen over het meedoen aan je programma “geluk is te leren!” .. I am in! Kwetsbaar en krachtig tegelijk! My heart is open!  Dank-dank-dank” Eveline Rampaart

“Ik wil jou graag heel erg bedanken voor de afgelopen 10 dagen. Voor de enorme waarde die je elk van ons hebt meegegeven. Vicky, je straalt rust, warmte en vertrouwen uit! Het voelt goed. En je doet het geweldig. Ik kan alleen maar positieve feedback geven. Ik wens jou heel veel succes in alles wat je onderneemt. In liefde, Milena” Milena Rossato

“Dit was echt een prachtige 10-daagse Vicky, dankjewel! Ik volg met interesse jouw plannen om mensen op te leiden tot “gelukscoach”. Dit zou zomaar iets voor mij kunnen zijn met mijn persoonlijke ervaringen en mijn achtergrond als maatschappelijk werker.” Carla Rossieau - Ekkels

“Dank je wel lieve Vicky!!!! Voor het delen van jouw ervaringen, je kwetsbaarheid, je drive. Zo mooi! Echt ‘n powervrouw ben je. Dikke KUS” Tamara Wllems

Lieve Vicky, ik heb het als een prachtige reis ervaren en ben zo blij dat ik je heb leren kennen en dat ik nu ook nog mag meedoen met je online programma “Geluk is te leren”. Dank je wel daarvoor. Petra Mast

“Ik wil je graag bedanken voor de mooie 10 dagen. Ik vond het heel erg inspirerend. Door de drukte van gezin, werk, sociaal netwerk etc. ben ik vaak bezig alle ballen in de lucht te houden en is het goed om ook te blijven observeren naar je eigen persoonlijke ontwikkeling en hier stappen in te zetten. Ik vond de Face-book lives heel goed opgezet. Inspirerend om naar te luisteren en erg professioneel maar toch laagdrempelig. Je kunt zien dat je het werk met passie doet en mensen echt wilt helpen. Heel veel succes met alles wat er op je pad komt en het opzetten van de Geluksacademie en ik blijf je graag volgen via Facebook. Bedankt voor alles!! Groetjes Kim” Kim Janssen

“Dankjewel lieve Vicky, ik ben weer een grote stap verder gekomen en dat dankzij jou!!🌷🌻❤” Joyce Hippiedepippi

Doe mee met de 10-daagse minicursus
“Grip op Geluk”!

Ben jij ook klaar voor wat meer geluk?
Voor jezelf en voor de wereld?
Meld je dan nu aan en doe mee!
Deelname aan dit online programma kost € 97,- excl. btw

Gelukkiger in 10 dagen, De Geluksrevolutie en Geluk is te Leren zijn onderdeel van Bureau Luister.
Voor meer informatie www.bureauluister.nl of stuur mij gerust een mail naar info@bureauluister.nl

Pin It on Pinterest

Share This